Photoshop

Jag jobbar mycket med mina bilder i Photoshop, detta fantastiska verktyg för en kreativ själ! Jag drar ifrån och lägger till och jag målar. Men framförallt jobbar jag med lager. Jag lägger alltså ihop andra bilder med den ursprungliga bilden och får på så vis fram den rätta känslan. En bild kan ibland ta flera veckor att få till så att det skulle gå snabbare med dator är nog bara en myt. Här nedan ser ni exempel på före och efterbehandling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s