Projekt fåglar

Ibland måste jag ändra mig. Det stolta projektet skog läggs på is till förmån för projektet fåglar. Jag har länge gått och funderat på fåglar. Fåglar som flyger men kanske mest på de som bara sitter på grenar och allsköns tv- antenner. De fåglarna vill jag jobba med. Jag har i dagarna investerat i ett stort teleobjektiv för att komma riktigt nära. Det är svårt att fotografera fåglar men jag är envis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s